Yeni Mahalle, Ali Baba Mahallesi ve Munzur Mahallesindeki çocuklarla bir araya gelen Toplumsal Barış İçin Gençlik Girişimi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü Yunus Emre Gençlik Merkezi Liderleri çocuklara Genç Dönüşüm Projesi kapsamında toplanan kalem setlerini hediye ettiler.

munzur_ic-007.jpgÇocukların İlköğretim haftasını kutlayan Gençlik Spor İl Müdürü Personel Şube Müdür Vekili Hadice Topal, “2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılında siz değerli kardeşlerimize başarılar diliyoruz” dedi.

Toplumsal Barış İçin Gençlik Girişimi Eş Sözcüsü Ferhat Güven ise “Projemizi Munzur'un Çocukları İçin Güçlü Yarınlar sloganıyla üç yıldır kentimizde projemizi yürütüyoruz. Geçen yıl köylerimize ağırlık verdik. Bu yıl da gidemediğimiz köy okullarına köylere gitmeyi hedefliyoruz. Projemiz kapsamında kırtasiye malzemeleri topluyoruz projemiz tamamen gönüllük esasıyla işliyor. Bu yılda duyarlı halkımıza çağrı da bulunuyoruz. Gelin Munzur'un Çocukları İçin Güçlü Yarınlar ağını beraber örelim hep birlikte kalem tutan elleri kalemsiz bırakmamak için çabalayalım” şeklinde konuştu.

Toplumsal Barış İçin Gençlik Girişimi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü Yunus Emre Gençlik Merkezi önümüzdeki günlerde ise Lazvan, Göktepe ve Akpazar beldesini ziyaret edip öğrencilerle buluşacağını belirtti.