İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Şimşek, İlgili birim müdürleri ve Tunceli Merkez İlçe Köy Muhtarlarının katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda 2013 yılı yatırım programı değerlendirmesi ve Merkez köylerinde yapılan çalışmalar değerlendirildi.

 

         Merkez İlçe Köylerine Hizmet Götürme Birliği Toplantısı'nda konuşma yapan Vali Yardımcısı Ali Güldoğan, özellikle köy muhtarlarının vatandaşların devlete açılan en yakın kapısı olduğunu belirterek, köylere yapılacak hizmetlerin belirlenmesinde İl Genel Meclis üyeleri ve muhtarların görüşlerine önem verdiklerini belirtti. "Bütçe imkanları çerçevesinde şehirde ne varsa köylere de o hizmetlerin götürülmesi için çalışıyoruz" dedi.

khgb_ic.20130123191211.jpg 

         2005 yılında başlayan KÖY-DES projesi ile köylere önemli hizmetler verildiğini ifade eden Vali Yardımcısı Ali Güldoğan, başta içme suyu olmak üzere, köy yollarının yapımı, stabilize çalışmaları, altyapı hizmetlerinin hazırlanması, menfez, köprü gibi çalışma ve projelerin yer aldığını belirtti.

 

        Köy Muhtarlarından oluşan heyet kendilerini kabulünden dolayı Vali Yardımcısı Ali Güldoğan’a teşekkür ederek görev yaptıkları köylerdeki çalışma ve faaliyetler hakkında bilgi verip karşılaştıkları sorunları dile getirdiler.