Çemişgezek Kaymakamı Ali İkram Tuna ve beraberinde (Eşi) Hakim Çimen Atacan Tuna, Çemişgezek İMKB Lisesi ve İmam Hatip Lisesi öğrenci pansiyonunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldiler.

Akşam saatlerinde öğrencilere sürpriz ziyarette bulunan Kaymakam Ali İkram Tuna ve eşi Çimen Atacan Tuna, Akşam yemeğini öğrencilerle birlikte yediler. Öğrencilerle uzun süre sohbet eden Kaymakam Tuna, öğrencilerden ders durumları ve pansiyon şartları hakkında problem ve temennilerini sordu.

kaymakam_ic.20130120150057.jpg

Pansiyonda incelemelerde bulunan Kaymakam Tuna,  uygulanan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Öğrencilere özellikle İngilizce, Arapça ve Bilgisayar’a yoğunlaşmaları konusunda telkinde bulunan Çemişgezek Kaymakamı Ali İkram Tuna, okul idaresinden Yabancı dil derslerine takviye istedi. Kendisinin de ortaokul, lise ve üniversiteyi okurken yurtlarda kaldığını belirten Kaymakam Ali İkram Tuna, Öğrencilere; “Okulumuzdaki ve pansiyonumuzdaki imkanlar gayet güzel. Bir sıkıntı bir derdiniz olduğunda mutlaka paylaşmanızı isteriz. Sizler için başarıyı getirecek şartları oluşturmanın hevesi ve gayreti içerisindeyiz. Sizler de hedeflerinizi ve hayallerinizi büyük tutmanız, buna göre hazırlanmalısınız” dedi.