İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Kariyer Günü Etkinliği ve İşveren Bilgilendirme Toplantısı Halk Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleşti. Toplantıya Vali Yardımcısı Hasan Çiçek, kurum amirleri, İşverenler ile vatandaşlar katıldı.

 İŞKUR İl Müdürü Özdemir Aktaş toplantıda yaptığı konuşmada,  esnafların, kurum hizmetlerinden daha fazla yararlanması gerektiğini ifade ederek, Kurumsal iş ve işlemler ile ilgili bilgiler verdi.  Aktaş, İlde özelikle İşgücü piyasasına bir hareketlilik getirdiğini ve işsizlerin istihdam edilebilirliğini arttırdığı düşünülen İşbaşı Eğitim Programından bütün işverenlerimizin faydalanması gerektiğini belirtti.

Toplantıda KOSGEB ile Fırat Kalkınma Ajansının avantajlı proje ve hizmetlerinden nasıl yararlanacağına dair kurum yetkilileri tarafından bilgilendirme gerçekleştirildi. Ayrıca Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Hıdır Belice de Kariyer Günü Etkinliği kapsamında genç ve yeni girişimci adaylarına hitaben bir konuşma yaptı.

Toplantı, Vali Yardımcısı Hasan Çiçek’in Girişimcilik Eğitim Programına katılan ve mezun olan katılımcılara sertifikalarını vermesiyle son buldu.