Kapalı spor salonunun açılış törenine Kaymakam Bekir Demir, Belediye Başkanı Celaleddin Polat, 51. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ercan Çorbacı, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Kartal, Tunceli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yıldırım, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik Kara,  Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Orhan Kaya, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Cengiz, İlçe Emniyet Amiri Muharrem Dağhan, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Bekir Demir, “Hizmete açtığımız spor alanlarımızda sadece gençler ve çocuklarımız değil yetişkin vatandaşlarımızın da spor yapması gerekiyor. Spor alanında vatandaşlarımız için her türlü imkânı sağlamaya çalışıyoruz. Bu anlamda 7'den 70'e herkesin spor yapmasını istiyoruz. Çünkü spor sağlık açısından en büyük tedavi yöntemi ve çocuklarımız için faydalı bir eğitim aracıdır. Kapalı spor salonumuz tüm Hozat halkına hayırlı olsun” dedi.

Konuşmanın ardından folklor gösterisi, basketbol maçı ile devam eden açılış töreni, Kaymakam Bekir Demir ve Belediye Başkanı Celaleddin Polat’ın da katıldığı futbol maçı ile sona erdi.

spor-salonu_ic.jpg

 

spor-salonu_ic1.jpg