Valilik toplantı salonundaki koordinasyon kurulu toplantısına, Vali Yardımcısı Selami Kaya, yatırımcı kurumların bölge müdürleri, ilçe belediye başkanları ile kurum amirleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali ve Belediye Başkanvekili Tuncay Sonel, “kamu yatırımlarının gerçekleştirilmesi ve hizmetlerin yürütülmesi amacıyla kurumlar arası koordinasyon ve işbirliğinin sağlanması maksadıyla düzenlenen toplantıya hepiniz hoş geldiniz. 2017 yılı üçüncü dönem itibariyle bir değerlendirme yapacak olursak, 2017 yılı içerisinde toplam 217 adet proje çalışmasının yapıldığını, bu projelerden 50 âdetinin bitirildiğini, 113 adet projenin devam ettiğini, 38 projenin ihale aşamasında olduğunu, 16 adet projeye 2017 yılı üçüncü dönem itibariyle henüz başlanılmadığını görüyoruz” dedi.

Sonel konuşmasının devamında, “kamu yatırımları için yatırımcı kuruluş temsilcilerimiz, kaymakamlarımız ve ilçe belediye başkanları işbirliği halinde olmalı ve bilgi alışverişinde bulunmalıdırlar. 2017 yılında kurumlarımızın koordinasyon içinde başarılı çalışmalar yapacağına inanıyor, toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Toplantı, yatırımcı kurum müdürlerinin yapmış olduğu çalışmalar ile ilgili sunumların ardından sona erdi.