Devlet Su İşleri (DSİ) 93. Şube Müdürlüğü bahçesinde sosyal mesafe gözetilerek düzenlenen toplantıya, Vali Mehmet Ali Özkan’ın yanı sıra Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Turgay Aras, Vali Yardımcıları Akın Zor, Selçuk Yosunkaya, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek ile kurum müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Özkan, “Kamu kurumunda çalışan tüm personelin kaliteli, hızlı ve sağlıklı hizmet verme noktasında daha verimli ve etkili çalışmaları gerekir. Hepimiz kamu görevi yapıyoruz, ülkemize ve milletimize sorumluluklarımız ve görevlerimiz var. Bu bilinç içerisinde işimizi layıkıyla yapmak ve yaptığımız işin hakkını vermek zorundayız” dedi.

Kurum çalışanlarının kurumu ile ilgili mevzuatları iyi bilmesi gerektiğini ifade eden Vali Özkan, “Kamu kurumları iyi iş yapmaya yönelik çalışmalar yapmalı. Mutlaka artı değer üretip kendilerini diğer illerle karşılaştırıp hangi noktada olduklarını bilip, başarılarını ölçmeli” diye konuştu.

Sonuç almak için takip etmenin önemine vurgu yapan Özkan, “Herkes işini takip etmeli. Takip edilmeyen iş yürümediği gibi sonuca da oluşamaz. Bu toplumun, bu milletin kıymetini bilelim, hizmetlerimizi ona göre yapalım” ifadelerini kullandı.

Kurum müdürlerinin çalışmaları hakkında Vali Özkan’ı bilgilendirmesinin ardından toplantı sona erdi.