Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya; Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Ali Bul, Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, Kaymakamlar, İlçe ve belde belediye başkanları, yatırımcı kurumların bölge müdürleri, il müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile basın mensupları katıldı.

toplanti_ic-002.jpg 

      Vali Yardımcısı Kenan Eskin açılış konuşmasında; “İlimiz genelinde 2013 yılında biten, 2014 yılında planlanan ve yapılan yatırımları değerlendirmek, sorunları ve çözüm önerilerini ele almak, kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla bir araya geldik. Yapılan ve planlanan yatırımları, projeleri bölge ve kurum müdürleri sunum şeklinde bizlere izah edecekler. 2014 yılı içerinde yer alan bütün yatırımcı kuruşlara başarılar diliyorum. Umarım devam eden süreçte koordinasyon ve iş birliği içinde yatırım ve projeleri beraber yürütürüz” dedi.

 

     Bölge ve kurum müdürleri sırayla söz alarak 2013-2014 yılı içerisinde biten ve devam eden proje ve yatırımlar hakkında bilgilendirme yaptı.