Kaymakam Hüseyin Çam’ın girişimiyle Pertek Ziraat Odası Başkanlığı Hozat İlçe Temsilciliği; Kaymakam Hüseyin Çam, Belediye Başkan Vekili Ali Rıza Yurt, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Şinasi Özdemir, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Orhan Kaya, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Zülfükar Ali Aslan, kurum amirleri, muhtarlar ve vatandaşların da katıldığı törenle açıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan açılış, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Zülfikar Ali Aslan, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Orhan Kaya, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Şinasi Özdemir ve Kaymakam Hüseyin Çam’ın konuşmalarıyla devam devam etti.

Yapılan konuşmalarda; Ziraat Odasının ilçede faaliyete geçmesiyle çiftçilere daha kolay ulaşılabileceği ve ihtiyaçların daha kolay şekilde karşılanacağı belirtildi. Açılış programı kurdele kesme töreninin ardından yapılan ikramlarla son buldu.

        Törenin ardından Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Şinasi Özdemir, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Orhan Kaya, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Zülfikar Ali Aslan Kaymakam Hüseyin Çam’ı makamında ziyaret etti.

Şeref defterini de imzalayan Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Şinasi Özdemir , odanın çiftçilere hayırlı olmasını diledi.

hozat-ziraat-odasi-(1).jpg