Spor Toto 3. Lig 3. grupta mücadele eden Dersimspor, bu hafta sonu oynanacak Beylerbeyispor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Statta sürdürülen inşaat çalışmaları nedeniyle sezon başından beri bütün maçları dışarıda oynamak zorunda kaldıklarını belirten Dersimspor Teknik Direktörü Ali Eren Beşerler yaptığı açıklamada, “Karşılaşma hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu hafta sakat ve cezalı oyuncularımız var. Ancak buna rağmen elimizden geleni yapacağız. Sezon başından beri stattaki çalışmalar nedeniyle tüm maçlarımızı dışarıda oynamak zorunda kalıyoruz. Bu da hem maddi açıdan hem de futbolcularımızın performansı açısından bizleri zorluyor. Tüm maçları deplasmanda oynamak zorunda kalıyoruz” dedi.

İldeki kurumların da kendilerine yeterli desteği sunmadıklarından yakınan Beşerler, "Biz maddi imkanları kısıtlı bir kulübüz. Başkanımız, bazı yöneticilerimiz bir şeyler için çabalıyor ancak bu yeterli olmuyor. En basit örneği bugün futbolcularımız ağırlık çalışmak için kapalı spor salonunu kullanmak istedi ancak buna izin verilmedi. Stadımız tamamlanmadığı için tüm maçlarımızı dışarıda oynuyoruz. Dolayısıyla kulübümüzün masrafı iki kat artmış oluyor. Maddi sorunların yanında futbolcularımız sürekli yolculuk yapmak zorunda kaldığı için performanslarına da etki ediyor bu durum" ifadelerini kaydetti.

Dersimspor, 3 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 15.30’da Beylerbeyi 75.Yıl Stadı’nda Beylerbeyispor’la karşılaşacak.

Karşılaşmayı, Yaşar Can Temizel, Gökhan Özkan, Kemal Bakırcı, Feridun Daldaş dörtlüsü yönetecek.