Buraya kadar bir sorun yok ama engelliler güçlü yarınların neresinde...

Engelli gençler gençlik merkezinin Sportif sosyal ve kültürel etkinliklerinden yararlanmak için Yunus Emre Gençlik Merkezi Binasına uğradıklarında binanın içerisini görebiliyorlar ama sonra geri dönmek zorundalar çünkü engelli gençlerimizin yukarı çıkması imkansız.

Gençlik demek gelecek demekti ve biz gençler güçlü yarınlar sloganıyla yola çıktık ama engelli gençleri düşünen yok. Peki güçlü yarınları aşmak engelleri de aşmak değil mi?..

Evet Belki gençlik merkezi üzerinden yola çıktık ama bura da haklıyız nedenini sorarsanız biz gençsiz ve gençlik merkezi veya merkezleri bunu düşünmeli ve engelli gençlerin de güçlü yola çıkmaları için projeler yürütmeli engelleri aşmaları için yola çıkmalı.

Güçlü yarınlarla yola çıkmışsak Engelli arkadaşlarımıza dönük kurslar ve projeler de olmalı. Ve şunun da altını çizmek lazım, e Arkadaş sen Gençlik Merkezini eleştiriyorsun da bununla ilgili bir önerin var mı?

Engelli Arkadaşlarımızla Müzik Topluluğu kurulabilinir, engellilere dönük sportif çalışmalar yapılabilinir.Yani gidip Engelliler Derneğini ziyaret etmekle, sadece onları engelliler haftası veya gününde hatırlamakla engeller aşılmıyor.

Güçlü yarınlar için Gençlik Merkezi Öncülüğünde engelli birimi neden kurulmasın...

Güçlü yarınlar için neden Engelliler Müzik Topluluğu oluşturulmasın...

Güçlü Yarınlar Sloganıyla yola çıkmışsak engelleri aşmakta bize yakışır bence ondan ki hep beraber el ele vermek bize yakışır.

Ferhad Güven Munzuroğlu