Vali Güner mesajında şunları kaydetti: “Halkın yöneticisi olarak değil, hizmetkârı olarak hayatının en güzel, en dolu, en verimli dönemini geçirdik. Görevim süresince, sonuç alma odaklı adalet, sevgi ve hoşgörü gibi temel kavramları merkeze alarak, Tunceli’ye ve Tuncelili hemşerilerime hizmet etme gayreti içerisinde oldum. Var olan kaynakları ilin önceliklerini dikkate alıp, en etkin şekilde kullanarak; eğitimden sağlığa, ulaşımdan turizme, güvenlikten refaha, kültürden sanata, kentin tanıtımına kadar her alanda ilimizin en iyi yerlerde olması için ekip arkadaşlarımla birlikte fedakârca çalıştık. Devlet millet içindir, anlayışından hareketle görevim esnasında adalet, şeffaflık, saygınlık ve güvenilirlik gibi erdemleri ön planda tutarak devletin gülen yüzü ve şefkat eliyle herkesi ve her kesimi kucaklamaya çalıştım.

 

      Tunceli’de görevde kaldığım süre zarfında geçmişten gelen projelerin bitirilmesi ve bu projelere ek olarak yeni projeler üzerinde çalışarak, gerek devlet imkânları ve gerekse yerel imkânları harekete geçirip, ilimiz için önemli birçok projenin hayata geçirilmesinin mutluluğunu yaşıyorum. Görevim süresince kamu hizmetinin dürüstçe, yasalara ve hakkaniyete uygun, yansız, adil, etkin ve şeffaf şekilde yerine getirilmesine, ayrıca kurumlar arası uyum ve ahenge özel önem gösterdim. Yine görev sürem içerisinde kamu görevlilerinin halkımıza dürüstçe, hiçbir menfaat beklemeden ve zamanında hizmet vermesi için denetime önem verdim.

 

    Halkımıza hizmet etmek arzusunu duyan ve bu amaçla zaman ve emek harcamakta asla tereddüt duymayan kamu kurum ve kuruluşları,   yerel yönetimlerin mensup ve yöneticileri ile birlikte çalıştık. Bu hizmet takımına gönüllü katkıları ile destek veren meslek kuruluşları, birlikler, özel sektör kuruluşlarımız ve sivil toplum kuruluşları oldu. Görev yaptığım süre zarfında birlikte çalıştığımız, mutluluk, sıkıntı ve yorgunlukları birlikte paylaştığımız atanmış, seçilmiş tüm çalışma arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum. Güzel bir dönem geçirdiğim Dersim yöresinde Tuncelili vatandaşlarımızın haklarını helal etmelerini, gönüllerinde ve dualarında bana da yer vermelerini diliyor,  saygılarımı sunuyorum."