Tunceli Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen değerlendirme toplantısına Vali Osman Kaymak, Vali Yardımcıları Olgün Öner, Serdar Arslantaş, İl Müdürü Orhan Kaya, ilgili kurum çalışanları katıldı.

Değerlendirme toplantısında Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Kaya, slayt eşliğinde 2014 yılında gerçekleştirilen projeler ve desteklemeler ile 2015 yılı planlamaları hakkında detaylı bilgi verdi.

İl Müdürünün bilgilendirmesinin ardından konuşan Tunceli Valisi Osman Kaymak, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ve hazırlanan projeleri önemsediklerini söyledi.

Tunceli’nin karakteristik özelliğinden dolayı küçükbaş hayvancılık için elverişli olduğunu belirten Kaymak, “Bunların yanı sıra organik tarım ve arıcılığı son derece önemsiyoruz. Bu anlamda hazırlanacak olan projeleri sonuna kadar desteklemeye hazırız” dedi.

İlde bir süredir devam eden barış ve huzur ortamının devamı halinde ciddi yatırım ve kalkınmanın yaşanacağını dile getiren Tunceli Valisi Osman Kaymak, bu konuda herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.