Öğrencilere alınan giyim malzemeleri, Milli Eğitim Müdürü Ali Eyyüpkoca, Tunceli Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Ferhat Güven, okul öğretmenleri Murat Koparan ve Yıldırım Kağan Çelik tarafından dağıtıldı.

Milli Eğitim Müdürü Ali Eyyüpkoca, dağıtımda yaptığı konuşmada, “Çocuklarımız mutlu olunca, bizler de mutlu oluyoruz. Onların yüzleri gülünce, bizim de yüzümüz gülüyor" diyerek yapılan yardımdan ötürü emeği geçenlere teşekkür etti.

Eyyüpkoca, Geyiksuyu İlkokulu yeni binasında da önümüzdeki hafta itibariyle geçmeyi planladıklarını söyledi.

geyiksuyu_ic-001.jpg

Geyiksuyu’nda okuyan öğrencilere bir nebze de olsa yardımcı olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Tunceli Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Ferhat Güven, “Bunu üniversite öğrenci destek ve dayanışma komisyonu öncülüğünde gerçekleştirdik. Birçok kurum ve kuruluştan yardımcı olanlar oldu. Bizlerin geleceği olacak bu kardeşlerimizin barış, kardeşlik ve dayanışma içinde yararlı bireyler olacağına inanıyorum. Dersim denince akla aydınlık geliyor, umut ediyoruz ki Geyiksuyu’na aydınlık gelecek. Katkılarından dolayı Milli Eğitim Müdürümüze, Radyo Barış Yayın Yönetmeni Ender Şimşek’e, Kadın Kurulu Yöneticimiz Derya Irmak’a teşekkür ediyorum” dedi.

Okul öğretmenleri Murat Koparan ve Yıldırım Kağan Çelik de öğrencilere yapılan yardımlardan ötürü emeği geçenlere teşekkür etti.

Dağıtımın ardından Milli Eğitim Müdürü Ali Eyyüpkoca ve beraberindekiler yeni okul binasında incelemelerde bulundu.

Fotoğraf: Haktan Umut CÖMERT