İmza törenine Sağlık İl Müdürü Dr. Sercan Özaydın, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aslanoğlu, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici, Tarım ve Orman Müdürü Orhan Kaya, FKA Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu, FKA Tunceli Yatırım Destek Ofisi Birim Başkanı Murat Ortak katıldı.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen sözleşme imza töreninde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Sağlık İl Müdürlüğünce hazırlanan projelerin Fırat Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında kabul edildiğini belirtildi.

Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan proje kapsamında 30 öğretmene Web 2.0 araçlarıyla eğitim verilecek.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünce hazırlanan proje kapsamında ise; kurumda görev yapan 42 personele, aile içi şiddet konusunda farkındalığın ve bilgi seviyesinin yükseltilmesi, şiddet vakalarına yönelik müdahale yöntem ve teknikleri gibi konularda eğitimler verilecek.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğünce hazırlanan projede  25 teknik personele, kurumsal imajın geliştirilmesi, etkili iletişim ve personelin stres yönetimi eğitimleri verilecekken, Sağlık İl Müdürlüğünün projesi kapsamında da 102 personele sağlık çalışanlarının zor hastalarla başa çıkma, hasta ve hasta yakını ile etkili iletişim, problem çözme ve karar verme teknikleri toplantı yönetimi ve moderatörlük  becerileri eğitimleri verilecek.