Rektörlükten konuya ilişkin yapılan açıklamada şu detaylara yer verildi:

2020-2021 Akademik Yılında Farabi Değişim Programından faydalanarak öğrenime bir ya da iki dönem (Güz/Güz+Bahar) yurt içindeki başka bir üniversitede devam etmek isteyen öğrencilerin başvuruları 1 Mart-16 Mart 2020 tarihleri arasında kabul edilecek.

ÖNEMLİ NOT: Programdan faydalanmayı planlayan ya da program hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak isteyen öğrencilerimizin 10.03.2020 Salı günü saat 15:00'da Üniversite TMYO Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda düzenlenecek olan bilgilendirme toplantısına katılımları önem arz etmektedir.

Başvuru Belgeleri

- Aday Öğrenci Başvuru Formu, Fotoğraflı ((2 adet) Bilgisayar ortamında doldurulacaktır.)

- Not Çizelgesi/Transkript (Onaylı/ Mühürlü( 2 Adet ))

- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ( 2 Adet )

- Kısmen ya da tamamen yabancı dilde eğitim veren bir bölüme başvuruyorsanız yabancı dil düzeyini gösterir belge

- SGK Tescil Kaydı Belgesi (1 Adet) (E-Devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr adresinden, 4A Hizmet Dökümü Belgesi)

Başvuru Şartları

1. Genel akademik not ortalamasının; Ön lisans/ Lisans: 2,00/4,00 Yüksek Lisans/ Doktora: 2,50/4,00

2. Tercih edilecek üniversite ile üniversitemiz arasında Farabi Değişim Protokolünün imzalanmış olması (Anlaşmalı olduğumuz üniversiteler)

Not:

1. Lütfen başvuru formlarını bilgisayar ortamında doldurup teslim ediniz. Aksi takdirde başvurunuz kabul edilmeyecektir.

2. Farabi öğrenciliği süresince SGK kayıtlarına göre aktif olarak kamu ya da özel teşebbüste çalışan ve düzenli olarak sigortası işveren tarafından yatırılan öğrenciler Farabi bursu alamayacaktır.

3. Farabi başvurularının tahmini açıklanma süresi 25 - 30 Nisan tarihleri arasında olacaktır. Başvuru sonuçları Munzur Üniversitesi Farabi web sayfası “Duyurular” bölümünde ve ilgili üniversitenin Farabi web sayfasında yayınlanacaktır.

4. Lütfen Farabi web sayfamızdan ve ilgili üniversitenin Farabi web sayfasından başvuru sonucunuzu takip ediniz ve kabul edildiğinizi öğrendiğinizde Munzur Üniversitesi Farabi Ofisi ile iletişime geçiniz..!

Başvuru Adresi:

Farabi Kurum Koordinatörlüğü Mühendislik Fakültesi 1. Kat No: 130 TUNCELİ

Tel: 0428 213 17 94 / 2422

e-posta: [email protected]