Tunceli Özel Kalan İlköğretim okulunun, Kültür Müdürlüğünde düzenlediği Engelliler günü programına Belediye Başkanı Edibe Şahin de davet edildi.

 

    Programda kapsamında müzik ve şiir dinletisi yapıldıktan sonra Engelliler Günü ile ilgili kısa bir panel gerçekleşti.

plaket_ic.20121201190210.jpg 

    Program sonunda Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Hüsniye Karatağ, engelli vatandaşlara yönelik yapmış olduğu çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Edibe Şahin’e teşekkür plaketi verdi.

Belediye Başkanı Edibe Şahin programda yaptığı konuşmada, “Belediye olarak geldiğimiz günden beri yaptığımız her hizmette engelli vatandaşlarımızı düşünüyoruz. Bu konuda yapılan çalışmalarımız var ancak bunun yetersiz olduğunun da farkındayız. Önümüzdeki yıl için sadece engelli vatandaşlarımıza hizmet eden yeni bir araç alımı çalışmalarımızı başlattık. Buradan Engelliler Derneği için çalışmış ve bu konuda duyarlılığını hepimizin bildiği Bedri Es’i saygıyla anıyoruz. Yeni başkanımız da oldukça duyarlı ve başarılı. Gerçekten zorlu bir çalışmanın içindeler ve birlikte olduktan sonra bu zorlukları aşacağımıza inanıyoruz. Buradan bu konuda duyarlılığını yitirmeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.