Kalayoğlu, ayrılışı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kalayoğlu, mesajında şunları kaydetti: “2 senedir büyük bir onurla yürüttüğüm Tunceli Emniyet Müdürlüğü görevimde sizlerin yakın ilgi, destek ve sevgisini hep yanımda hissettim. Bu süre içerisinde başta Sayın Valimiz olmak üzere tüm kurumu ve kuruluşlarımızın değerli temsilcilerine, personelime ve saygıdeğer Tunceli halkına şahsıma gösterdikleri teveccüh ve destek için teşekkür ederim.

Görev yaptığım süre içerisinde tüm personelimle “halka hizmet hakka hizmettir” düşüncesini şiar edinerek, adil, tarafsız ve hukuka saygılı bir görev anlayışı içinde olmaya özen gösterdim. Sizlerin de şahsıma ve meslektaşlarıma göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve alaka ile sağduyulu davranışınız şahsımı ziyadesiyle memnun etmiş, görev azim ve bilincimizi arttırmıştır.

Benden sonra görevi devralacak Emniyet Müdürümüze de aynı yakın ilgi ve alakayı göstereceğinize olan inancım tamdır.

Bu vesile ile başta Tuncelili vatandaşlarımız olmak üzere çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen Sayın Valimize, Garnizon Komutanlığına, Yargı mensuplarına, Üniversitemize, sivil toplum kuruluşlarına, tüm kamu görevlilerine, basın mensuplarımıza ve personelime teşekkür ediyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyor, huzurlu ve mutlu günler diliyorum.”