Ak Parti Pülümür İlçe Başkanı Mehmet Yıldız, Tunceli-Pülümür Elmalı Köyü Muhtarı Dursun Ali Kahraman ve beraberindeki heyet Vali Hakan Yusuf Güner’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Heyeti kabul ederek görüşen Vali Güner, Tunceli-Pülümür Elmalı köprüsünün yapımı ile ilgili olarak Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile yaptığı görüşmede Tunceli, Erzincan Sansa deresi üzerine Elmalı köprüsü yapımı hakkında köprü ile ilgili tüm plan ve programların görüşüldüğünü ve iki yıla kadar köprünün yapımına başlanılacağını belirtti.

 

    İldeki diğer çalışmalar hakkında da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’a bilgi veren Vali Hakan Yusuf Güner “İlimizde yapılan ulaşım ve yol projelerimiz devam ediyor. ilimizin komşu illerimizle ulaşımını sağlamak ve ilimize ulaşımın daha kolay gerçekleşebilmesi için çalışmalarımız devam ediyor, gerek karayolları gerek demir yolları ve hızlı tren projeleri ile Tunceli'ye yapılan bütün hizmetler halkımız için bizler halkımıza yaşanılabilir, ulaşımı kolay bir Tunceli inşa etmek istiyoruz, yapılan tüm hizmetlerin halkımıza hayırlı olmasını diler, Sayın Bakanımıza halkımız adına teşekkürlerimi arz ederim” şeklinde konuştu.

Ak Parti Pülümür İlçe Başkanı Mehmet Yıldız ise Tunceli, Erzincan Sansa deresi üzerine yapılacak olan Elmalı Köprüsü’nün ödeneğinin geldiğini ve en kısa zamanda yapımına başlanılması için çaba sarf ettiklerini belirtti. Ak Parti Pülümür İlçe Başkanı Mehmet Yıldız yapılacak olan Elmalı köprüsü için büyük çaba sarf eden ve köprünün yapımı için özel olarak ilgilenen Vali Güner’e teşekkür etti.