Eğitim Sen Tunceli Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Cafer Sevgül, Aziz Avin, Haydar Çetinkaya ve Turan Laço, Tunceli İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atanan Ziya Polattaş’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

 Ziyaretlerinde ilde eğitim alanında yaşanan sıkıntıları da Müdür Polattaş’a aktaran Eğitim Sen üyeleri, Eğitim Sen olarak sorunların çözümünde diyalog ve görüşmelerden yana olduklarını belirttiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Polattaş ise sendika üyelerini kabulde, “Tunceli’deki eğitim sorunlarını hep birlikte çözmeye çalışacağız. Maddi olanakları zayıf olan çocuklara soru bankası getirip kendilerine destek sunacağım” dedi.

Merkezde 200 kapasiteli kız öğrenci yurdu yaptırılacağını, öğretmen evi için de belediye ile görüşüldüğünü dile getiren Polattaş, sendikadan eğitim sorunlarına yönelik projeler üreterek, kendilerine katkıda bulunmalarını beklediklerini ifade etti.

Polattaş, “Bizim derdimiz bu ilin eğitim çıtasını nasıl yükseltiriz biz ona bakacağız. Kurum işleyişini biliyoruz. Uygulamalarımızda liyakat, adalet ve hakkaniyet önde olacak, bunun dışında beklentileri olanlar hayal kırıklığına uğrayacaklardır” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ziya Polattaş Eğitim Sen yönetim kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.