Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek’in girişimleri sonrası Aile Hekimliği Polikliniği’nin ardından Diş Polikliniği de üniversite kampüsünde hasta kabulüne başladı.

Munzur Üniversitesi İdari Hizmet Binası’nda hizmet vermeye başlayan Diş Polikliniğinde her ay dönüşümlü olarak bir diş doktoru ve bir hemşirenin görev yapacağı öğrenilirken, konuyla ilgili Basın ve Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi’nden yapılan yazılı açıklamada “Diş Polikliniğinin üniversitede çalışan akademik, idari personelin yanı sıra üniversite öğrencileri ile Aktuluk Mahallesi çevresindeki vatandaşları da kabul edeceği” açıklandı.

                Poliklinikte görev yapan Dr. Nihal Kılagöz, hastanede gerçekleştirilen tüm işlemlerin (röntgen dışında) poliklinikte de yapılabildiğini ve hastaların ilk aşamada tedavi için randevu almalarına da gerek olmadığını belirtti. 

Üniversite öğrencileri ve çalışanlarının toplam sayısının 9 bine yakın olduğunu vurgulayan Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek de bu sayıya Aktuluk Mahalle sakinlerinin de eklenmesiyle Diş Polikliniğinin bu bölgede açılmasının büyük önem taşıdığını ve üniversite olarak Aile Hekimliğinin ardından Diş Polikliniğinin de açılması için yapmış olduğu girişimlerin de sonuç vermesi nedeniyle mutlu olduklarını söyledi.