Dersimspor yönetim kurulu üyeleri, Ercan Alparslan, Hasan Turan, Özgür Korkmaz ve Ali Kırmızıtoprak Belediye Başkanı Edibe Şahin’i ziyaret etti.

Dersimspor yönetim kurulu adına konuşan Ercan Alparslan, Başkan Şahin’e sunduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Belediyemizin Dersimspor konusunda duyarlı olduğunu biliyoruz. Bizler de başta belediyemiz olmak üzere tüm halkımızın ilgi ve sahiplenme duygularına layık olmaya çalışıyoruz. Sporun fanatizmden uzak ve toplumsallaşması için çaba harcıyoruz. Kentimizi ve kimliğimizi temsil ettiğimizin farkındayız. Dolayısıyla taraftarımızla, sporcu ve yöneticilerimizle bir bütün olarak kentimizi doğru temsil etmeye çalışıyoruz” dedi.

dersimspor_ic-001.jpg

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Edibe Şahin, “Yerel yönetimler olarak maddi ve manevi desteğimizle Dersimspor’un yanında olduk ve bundan sonra sporun her alanında destek vereceğiz” diye konuştu.

 Dersimspor’un gittiği yerlere kendi rengiyle gitmesinin son derece önemli olduğunu kaydeden Başkan Şahin, “Dersimspor’un duruşuyla önyargıları kırması oldukça anlamlı. Bir diğer önemli nokta ise kendi gençlerimizin ve altyapı tesislerimizin oluşturulması. Bundan önce Belediyemizin olanakları sınırlıydı ama artık sporun her alanında altyapı tesisleri oluşturulabilir” dedi.