Geçtiğimiz sezon sergilemiş olduğu başarılı grafikle Bölgesel Amatör Ligde şampiyon olarak Spor Toto 3. Ligine yükselen Dersimspor Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır Nergizhan, yönetim kurulu üyeleri ve antrenör Çetin Aran ile Rektör Prof. Dr. Ubeyde İpek’i ziyaret etti.

Ziyarette kulüp başkanı ve yöneticiler, Prof. Dr. Ubeyde İpek’in Dersimspor’a olan bakış açısından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek “24 Temmuz tarihinde İstanbul’da planlanan Dersimspor yardım gecesinde de Sayın Rektörümüzü yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı heyet üyelerine teşekkür eden ve “Dersimspor’a ellerinden gelen imkânlar ölçüsünde her zaman destek olmaya devam edeceklerini” ifade eden Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, 24 Temmuz da İstanbul’da yapılması planlanan yardım gecesine de katılmak istediğini kaydetti.

 Rektör İpek, “Yeni sezonda Dersimspor’un maçlarını yakından takip etmeye gayret edeceğim, ümit ediyorum ki Dersimspor geçtiğimiz sezonki başarısını bu yılda devam ettirir” dedi.