Kayapınar galibiyeti sonrası devre arasına giren ve ilk yarıyı 25 puanla 3. bitiren temsilcimiz Dersimspor, 15 günlük izin sonrası çalışmalarına başladı. Pazartesi günü Pertek’te çalışmalarına başlayan Turkuaz-beyazlı ekibimiz ilk hafta çalışmalarında kros ve kondüsyon çalışmalarına ağırlık vererek 2.yarının ilk karşılaşması olan Cizre Basra Spor maçına kadar sürdürecek.

 

27 Ocak 2012 tarihinde başlayacak lig maçlarına kadar çalışmalarını aralıksız sürdürecek olan temsilcimiz Dersimspor ikinci yarıdaki hedefini ise Kulüp Başkanı Oktay Can açıkladı. Can açıklamasında hedeflerinin 3.Lige yükselmek olduğunu ifade ederken, “devre arası iznin ardından takım olarak Pertek Termal Otelde toplandık ve çalışmalarımıza başladık. Ligin ikinci yarısında yenilgisiz olarak grup maçlarını tamamlamak ve 3.Lige yükselmek istiyoruz. Bizim için önemli olan ligin ikinci yarısında ilk yarıdaki performansımızın üzerine çıkmak ve grubu lider olarak bitirmektir. Takımımıza güvenimiz tamdır. Tek hedefimiz ise 3.Lige yükselmektir. Bu hedefimizi gerçekleştirmek için takım olarak var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

 

Kulüp Başkanı Can, devre arası Uğur Arda(forvet),Mahmut (solbek),Kenan (forvet) takviyesi yaptıklarını da söyledi.

 

Can, ikinci yarı hazırlıklarına maddi ve manevi destek sunan Pertek Belediye Başkanı Kenan Çetin ile Pertek Termal’in Sahibi Selahattin Şerefoğlu’na teşekkür etti.