Merkez Atatürk Mahallesi’nde devam eden asfalt yama çalışmalarını inceleyen Belediye Eşbaşkanı Mehmet Ali Bul, ihtiyaç duyulan tüm yollarda asfalt ve asfalt yama çalışmaları yapılacağını söyledi.

İnönü Mahallesi’ndeki içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu inşaatı ve otomasyon sistemi altyapı çalışmalarını da inceleyen Eşbaşkan Mehmet Ali Bul, proje kapsamında kentteki kanalizasyon sorununu çözüleceğini ifade ederek, “Kaliteli ve sağlıklı yaşam için kanalizasyon sorununu projemiz bitiminden sonra çözüme kavuşturmuş olacağız. Şuan çalışmalar kapsamında Atatürk ve İnönü Mahallesi’nde altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Çalışma kapsamında 7 kilometre kanalizasyon hattı döşendi” dedi.

belediye_ic-018.jpgYeni kanalizasyon hatları döşendiğini de ifade eden Belediye Eşbaşkanı Mehmet Ali Bul, “İnönü Mahallemizde TOKİ evleri fosseptik çukuruna bağlı olan kanalizasyon hatları iptal edilerek yeni kanalizasyon hattı döşendi. Bu durumda fosseptik çukuru devre dışı bırakılarak kanalizasyon hatları yeni hatta bağlanacak. Yine bu mevkiimizde bütün imar adalarında yeni kanalizasyon hatlarının yapımı devam etmektedir” diye konuştu.

Bul, açıklamasını şu sözlerle bitirdi: “Proje kapsamında, yaklaşık 12 kilometre içme suyu şebeke hattı, 45 kilometre kanalizasyon şebeke hattı, 1 adet 5 bin kişilik paket arıtma tesisi, 9 adet terfi-pompa istasyonu, bin 500 metre pompa-terfi hattı, 4 bin 50 metre kanalizasyon şebeke hattı, bin 200 metre yağmursuyu hattı döşenecek.”