Yönetim kurulu tarafından açıklanan faaliyet raporunda şu detaylara yer verildi:

Olağan genel kurulu Mayıs ayında yapılacak olan kulübümüzün 3 yıllık faaliyet raporunu ana hatlarıyla halkımızla paylaşalım.

Atletizm, basketbol, judo, karate, güreş, özel sporcular branşlarında sportif olarak faaliyet gösteren kulüp, sanat, kültür, sokak hayvanları, çevre ve sosyal dayanışma alanlarında da Dersim’deki en işlevsel sivil toplum örgütü olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşamıştır.

Yüzlerce sporcumuz, il içinde, ulusal ve uluslararası yüzlerce turnuvada, kulübümüzü ve ilimizi sunulan imkanlarla temsil etme şansını yakalamışlar, bu sayede gerek fiziksel gerek psikolojik olarak sağlıklı bireyler, özgüveni yüksek insanlar olma yolunda adımlar atmışlardır.

Sportif olarak bu süreçte 28 kupa kazanan kulübümüz antrenör ve sporcuları bütün branşlarda ilimizi Türkiye şampiyonalarında başarıyla temsil etmişlerdir.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin sportif faaliyetlerin yanında, sanatsal etkinliklere imza attığı süreçte, 1 dans gösterisi ve 1 tiyatro gösterisiyle hem kendilerini ifade etme olanağı sağlanmış hem de gösterilerden elde edilen gelirle 1’i Ovacık’ta, 1’i Hakkari’de ikamet eden 2 yavrumuzun yaşadıkları sağlık sorunları için destek sunulmuştur.

Sokak hayvanları için bu süreçte mama alımları, besleme, mamamatik ve farkındalık yaratma adına billboard çalışmaları yapılmıştır.

Çevre ile ilgili olarak Munzur Vadisi’nde sporcularımızla büyük bir temizlik yapılmış yine billboard çalışmalarıyla bu konuda da farkındalığa katkıda bulunulmuştur.

Sosyal dayanışma kapsamında zor durumda olan ailelerimize ve öğrencilerimize destekler sağlanmıştır.

Çocuklarımızın düşünsel dünyalarına katkıda bulunmak için 3 bin kitabın içinde bulunduğu bir kütüphane oluşturulmuş ve bu kütüphaneye anılarını yaşatmak üzere yitirdiğimiz Ayaz ve Nupelda Güloğlu yavrularımızın isimleri verilmiştir.

Sinema alanında ve sportif olarak faaliyet gösteren dostlarımıza ve kulüplerimize maddi destek sunarak, paylaşım kültürüne katkıda bulunulmuştur.

Ekonomik olarak toplumun her kesiminden gelen yaklaşık 400 bin lira tutarındaki maddi destek her ay şeffaf bir biçimde halkımızla paylaşılmıştır.

Bütün bu bilgiler ışığında çok kısa sürede, bir spor kulübünden çok daha fazlasını ifade eden bir sivil toplum örgütü olarak bu süreçte başka büyük fedakarlıklarla çalışan yönetim kurulumuz ve antrenörlerimiz olmak üzere, sporcularımıza, velilerimize, maddi manevi desteklerini esirgemeyen bütün dostlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.