Munzur Üniversitesi, Pertek ve bölgedeki sosyal açıdan dezavantajlı gençlerin ve öğrencilerin, sosyal açıdan gelişimini destekleyerek, entelektüel birikimlerinin ve sosyal becerilerinin artırılmasına katkıda bulunması amacıyla "Pertek’te Gençlik Bir-Tek" projesini hayata geçirirken, proje kapsamında Temel Fotoğrafçılık Eğitimleri ve dalgıçlık eğitimlerinde sona yaklaşıldı.

Proje bünyesindeki dalgıçlık eğitimleri 3 yıldız eğitmen dalgıç Suat Toksun nezaretinde devam ederken, proje içerisinde yer alan başka bir etkinlik olan fotoğrafçılık eğitimleri de yine eğlenceli bir şekilde sürüyor.  Fotoğrafçılık kursu içerisinde katılımcılar ile Kapadokya gezisi ve temel fotoğraf çekimleri de geçtiğimiz hafta yapıldı ve her iki kursun da sonuna gelindi.  

Konuyla ilgili Munzur Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimine bir değerlendirme yapan proje koordinatörü ve Munzur Üniversitesi Öğretim Görevlisi Muhammed Fatih Cevher, eğitimlerin son derece verimli geçtiğini ifade ederek kendilerine destek veren Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek'e teşekkür etti.

Proje kapsamında; dalgıçlık ve fotoğrafçılık eğitimlerinin ardından, hızlı okuma etkinliği, fidan dikimi, okul boyama gibi etkinlikler de gelecek aylarda devam edeceği açıklandı.

dagcilik_ic.jpg