Öğrencilere kitapların dağıtımı esnasında konuşan CHP Tunceli İl Başkanı Ali Mustafa Çelik, “Hayatınızın en önemli kavşaklarından birine yaklaşmaktasınız.  Hayallerinizi gerçekleştirmek için çok çalıştınız. Bu çalışmalarınızda bizler de bir nebze de olsa sizleri desteklemek için ve yanınızda olduğumuzu göstermek için çaba sarf ettik ve İzmir Çiğli Belediye başkanımız Sayın Utku Gümrükçü’nün destekleri ile üniversite hazırlık kitaplarını sizlere ulaştırmanın mutluluğunu yaşadık” dedi.

Gençlerin başarısı, aydınlık düşünceleri ve tertemiz yürekleriyle iftihar ettiklerini söyleyen Çelik, “Bize yıllarca büyük onur ve gurur yaşattınız. Sevgili gençler umutlarınızı hep diri tutarak yaşadığımız bu zor günleri hep birlikte aşacağız. En güzel günlerimizi henüz görmedik. Çok çalışarak, adeta adanarak hayallerinizi gerçekleştireceksiniz. Buna yürekten inanıyoruz. Siz bizim geleceğimiz; aydınlık Türkiye’nin güvencesisiniz. Sizi seviyoruz, size inanıyoruz, size güveniyoruz. İşinizi aşkla ve sevgiyle yapın. Yorulmayacak ve mutlu ve başarılı olacaksanız” ifadelerini kullandı.

Öğrenciler de desteklerinden ötürü Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ile İl Başkanı Ali Mustafa Çelik’e teşekkür etti.