Çemişgezek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgilere göre belirlenen yardımlara ilişkin açıklama yapan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, “Bizim, Çemişgezek Belediyesi ile olan kardeşlik anlayışımız sadece belediyeler arası değil halklarımızın ve kültürlerimizin kardeşliğidir. 2014 Yerel Seçimlerinden sonra Çemişgezek Belediye’sinin ihtiyacı olan kepçe yardımıyla kardeşlik köprüsünün ilk adımını atmıştık. Çemişgezek Belediyesi’yle gerçekleştireceğimiz yeni projelerle kardeşliğimizi devam ettireceğiz” dedi.

Projenin ilçe çocuklarının yüzünü güldürdüğünü dile getiren Çemişgezek Belediye Başkanı Ahmet Şadan Ersoy ise; “Beşiktaş Belediye’sinin bu anlamlı çalışması bizi ve ilçemizin çocuklarını çok mutlu etti. Bu projeyi ilçemizde gerçekleştiren başta Beşiktaş Belediye Başkanı Sayın Murat Hazinedar’a sonra da Kültür Müdürlüğü’nün değerli proje çalışanları Zafer İyidoğan ve Özgür Kiracı’ya kendi adıma ve Çemişgezekli vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Proje kapsamında Raşit Yüksel Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Orta Okulu, Payamdüzü İlk Öğretim Okulu, Sarıbalta İlk Öğretim Okulu, Çemişgezek Yatılı İlk Öğretim Bölge Okulu(YİBO), İstiklal İlk Öğretim okulu, Çemişgezek Çok Programlı Anadolu Lisesi, Çemişgezek Anaokulunda okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere spor ayakkabı, eşofman ve kitap yardımında bulunuldu.