Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından Mişmişpark’ta düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarını Çemişgezek’ten yaklaşık 100 çiftçi hiçbir ücret ödemeden görme ve inceleme imkanı buldu.

Çemişgezek Ziraat Odası Başkanlığının organizasyonuyla, 2 otobüsle Malatya fuarına giden çiftçiler, gün içerisinde gezilerini tamamlayarak ilçeye geri döndü.

Fuara yaptıkları geziyi değerlendiren Çemişgezek Ziraat Odası Başkanı İsmet Aksakal açıklamasında; “Çiftçilerimizin gelişimini sağlamak, tarım ve hayvancılık alanında çiftçilerimizle birlikte teknolojiyi takip etmeyi önemli buluyoruz. Bu amaçla geçen yıl çiftçilerimizin yoğun katılımı ile birlikte Diyarbakır Tarım ve Hayvancılık Fuarına katılmıştık. Bu yıl da çiftçilerimizin de talebi üzerine Malatya Tarım ve Hayvancılık Fuarına katıldık. Önümüzdeki yıllarda da daha kapsamlı düzenlenen fuarlara katılmayı düşünüyoruz. Malatya fuar gezimizin çiftçilerimiz açısından faydalı geçtiğini düşünüyoruz.  Çemişgezek’teki Çiftçilerimizin tarım ve hayvancılığı modern şekilde yapabilmeleri için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışacağız.  Bu vesile ile 2016 çiftçi yılının tüm çiftçilerimiz için bereketli olmasını diliyorum” İfadelerine yer verdi.

www.cemisgezekliyiz.com