Burada Toplumsal Barış İçin Gençlik Girişimi Eş Sözcüsü Ferhat Güven Çocuklara Barış Oyununu anlattı, ardından çocuklara Bilim İnsanları, Dede Korkut Hikâyeleri, Suç ve Ceza, Mor Salkımlı Ev, Mesnevi, Mevlana ve Çocuk Masalları kitaplarının dağıtımlarını yaptılar.

Toplumsal Barış İçin Gençlik Girişimi Eş Sözcüsü Ferhat Güven yaptığı açıklamada “Her zaman kendimize ve kentimize yakışanı yaptık, bugün de kendimize kentimize yakışanı bir kez daha yaparak var olan gücümüzü pekiştiriyoruz. Yaklaşık iki aydır Köy Okulları başta olmak üzere Kırtasiye Malzemesi yardımları kampanyamız devam ediyordu. Kırtasiye Malzemesi teminlerimizi dönüştürerek Okuma Kitabına çevirdik. Bu bağlamda kampanyamız gönüllülük düzeyinde devam ediyor. Şuana kadar 150 Adet Okuma kitabı dağıttık, kitap filomuz oldukça zengin 100 Temel Eserin yanı sıra Dünya Klasikleri ve Çocuk Masalları kitaplarımızın dağıtımını da gerçekleştirdik. Umut ediyoruz ki kardeşlerimize geleceğimize azda olsa katkı olmuştur. Dersim de bu projeyi gerçekleştirirken bizlere yardımcı olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Bir Kitap Bin Çocuk, Bin Çocuk Bir Kitap sloganıyla Okuma Kitabı dağıtımlarımız devam edecektir. Bu bağlamda bizlere yardımcı olmak isteyenler Sosyal Medya üzerinden “Toplumsal Barış Girişimi” sayfasından iletişime geçebilirler“ dedi.