Merkez, köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Celaleddin Polat, muhtarların önemli bir sorumluluk taşıdığını, Hozat ve Köylerin sorununun bir bütün olarak ele alınıp çözülmesi gerektiğini söyledi.

Köylerde yaşanan sorunlar ile ilgili görüş alış verişinde bulunmak ve yaşanan sorunlara çözüm bulunması amacıyla 24 köy muhtarı, 4 merkez mahalle muhtarı ve Belediye Meclis üyelerinin katılımı ile toplantı ve dayanışma yemeği düzenlendi.

Toplantıda, muhtarların sorunlarını dile getirmesinin ardından konuşan Belediye Başkanı Celaleddin Polat, “ Sorunlarımız çok çözümü ortak arayacağız. Biz sadece ilçe merkezine hizmet etmiyoruz bir bütün olarak köylerimizi de görüyoruz. İmkanlarımız el verdikçe köylerde hizmet götürmeye, yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kurulacak Kent Meclislerinde Muhtarların da katılımcı olmasını istiyoruz. Belediye binamızda bir odayı muhtarlarımıza tahsis edeceğiz. Böylece daha koordineli çalışacağız. Kooperatif çalışmalarının bir an önce pratiğe dönüşmesi için çalışmalar yapacağız” dedi.