Temizlik kampanyasına ilişkin açıklama yapan Belediye Eşbaşkanı Mehmet Ali Bul, “Temiz bir çevre, temiz bir toplum ve ekolojik bir kent yaratmak için insanları bilinçlendirmemiz gerekiyor. Bu konuda elimizden geleni yapacağız. Vatandaşlarımızdan rica ediyoruz çevremizi temiz tutalım bu noktada çöplerimizi gelişi güzel atmayalım” dedi.

Dersim Belediye Başkanlığı çevre duyarlılığını arttırmak amacıyla Merkez Atatürk Mahallesi’nde çevre temizliği kampanyası başlattı.

belediye_ic-021.jpgDüzenlenen etkinliğe Belediye Eşbaşkanı Mehmet Ali Bul, Başkan Yardımcıları Hüseyin Tunç ve İbrahim Kasun, belediye çalışanları ile Sanatçı Metin Kahraman katıldı.

Kampanyaya ilişkin bilgi veren Belediye Eşbaşkanı Mehmet Ali Bul, “Temiz bir çevre, temiz bir toplum ve ekolojik bir kent yaratmak için insanları bilinçlendirmemiz gerekiyor. Bu konuda elimizden geleni yapacağız. Vatandaşlarımızdan rica ediyoruz çevremizi temiz tutalım bu noktada çöplerimizi gelişi güzel atmayalım. Çöp konusunda halkımızdan daha duyarlı olmasını bekliyoruz” dedi.  

Çevre temizliğinde vatandaşların duyarlılığının önemli olduğunun altını çizen Bul, “Sokak süpürme aracımız her gün temizlik yapmaya başladı. Yine sokak temizleme personelimiz var. Her sokağa temizlemeye çalışsak ta vatandaşlarımızın duyarlı olmayınca temiz bir çevre mümkün değil. Çevreyi kirletme alışkanlığı sorununu ortadan kaldırmak için bilinçlendirme olması gerekiyor. Bu konuda Kirletmemeyi öğretmek adına herkesi duyarlı olmaya çağırıyoruz” şeklinde konuştu.