Ziyaret esnasında Dernek Başkanı Ali Arslan ve beraberindekilere Vali Yardımcısı Selçuk Yosunkaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Mehmet Akif Bildirici eşlik etti.

Engeli olan vatandaşların yaşadığı sıkıntılarla ilgili bilgi alan Vali Sonel, engeli olan insanların rehabilitasyonu ve topluma kazandırılmasının önemine dikkat çekerek misafirleriyle bir süre sohbet etti.

Vali Sonel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür edip, misafirleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vali Sonel ; “Yılın Belli Gün ve Haftalarında Değil Her Zaman Yanınızdayız”

Makam ziyareti sonrasında Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel beraberinde Vali Yardımcısı Selçuk Yosunkaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Mehmet Akif Bildirici ile birlikte Bedensel Engeliler Destekleme Derneği’ni ziyaret etti.

Vali Sonel; “Engelli vatandaşlarımızın yaşamlarının daha kolay bir hale getirilmesi için çalışmalarımız sürüyor. Sizlere yılın her günü kapımız açık. Biliyorsunuz Hatırlanmak Bir Gün Değil Her Gün Projemiz kapsamında hayalleri gerçekleştirmeye davam ediyoruz. Çok güzel mutluluklara şahit olduk. Engeli olan vatandaşlarımızın hayatını daha yaşanılır kılmak için ihtiyaçlarına göre biçimlenen çalışmalarımız devam edecek” dedi.