Mücadeleyi baştan sona üstün götüren takımımız 3. Periyotta farkı 30 sayıya kadar çıkardı. Karşılaşmayı Vali Osman Kaymak, Vali Yardımcıları Olgun Öner ve Serdar Aslantaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yıldırım, Ticaret İl Müdürü Cevat Salman, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik Kara, Dersimspor Kulübü başkanı Erdal Güntaş ve basketbol severler izledi.

Vali Osman Kaymak, ikinci periyodun sonunda misafir takım Mersin İdman Yurdu ve İl Özel İdaresi Basketbol takımlarını soyunma odasında ziyaret ederek başarılar diledi.

                Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi 5. Grupta mücadele eden takımımız aldığı bu galibiyet ile grupta ikinci sıraya yerleşti. Maçtan sonra İl Özel İdaresi Basketbol takımını tebrik eden Genel Sekreter Nazif Yıldırım, İlde amatör sporlarını kurum olarak her zaman desteklediklerini ifade ederek, “kurumuzun bünyesinde aktif olan erkek basketbol takımımız, imkanlarımız ölçüsünde verdiğimiz destekle Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi 5. Grupta ikinci sıraya yükseldi. Centilmence mücadele ederek rakibini yenen Basketbol takımımızı ve Antrenörünü kutluyorum. Bundan sonraki müsabakalarda da aynı başarıyı göstermelerini diliyor ve bu hafta sonu deplasmanda oynayacakları Sivas Gençlik Spor kulübü maçında başarılar diliyorum. Grubumuzda Şanlıurfa, Sivas Gençlik, Malatya BŞB, Bağlar Belediyesi, Mardin İdman Yurdu basketbol takımları yer alıyor umarım sezon sonunda 3. Lige yükselerek hedeflerimize ulaşırız” dedi.

 

Tunceli İl Özel İdaresi Basketbol Takımı şu oyunculardan oluşuyor:

Suat BAŞARAN

Serdar TORUN

Sercan EVİN

Emre SEZGİN

Rıdvan Kaçar

Onur ATMACA

Ozan OLGUNELMA

Caner AKIN

Serdar ADİKLİ

 

Volkan KOÇLU

Heval ÖREL

İlker KARAN

basketbol_ic-003.jpg

 

basketbol_ic1-002.jpg