Belediye Başkanı Edibe Şahin; meclis üyeleri, mahalle muhtarı ve Aktuluk Mahalle sakinleriyle Aktuluk Konak restorantta bir araya gelerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

 

Tunceli Belediyesi'nin kısıtlı bütçesine rağmen önemli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Edibe Şahin, şunları kaydetti: “Geçmişten günümüze geldiğimiz bu dönemde birçok yeni gelişmeye imza attık. Belediye olarak çalışmalarımızı yürüttüğümüz süreç içinde mahalle sakinleriyle bir araya gelmeyi önemsedik. Yaptığımız çalışmalarda neleri yaptık, neleri yapamadık, niye yapamadık bu konuda sizleri bilgilendirmeyi, en fazla da sizleri dinlemeyi istiyoruz. Sekiz yılık belediye sürecinde yaptığımız hizmetleri ve çalışmalardan çok,  son bir yıl içinde neler yaptığımızı ve önümüzdeki yıllarda neler yapacağımızı konuşmak istiyoruz. Bunun yanında, sizin bizden beklentilerinizi ve önerilerinizi almak için bugün buradayız.”

 

 Aktuluk Mahallesi’nin kentin girişinde bulunan bir mahalle olduğunu ve yakın bir gelecekte kentin vizyon mahallesi haline geleceğini belirten Başkan Edibe Şahin,  “şuan imardan kaynaklı bazı sorunlar var ama bu süreç tamamlandıktan sonra mahallemiz hızlı bir kentleşmeye girecek” dedi.

Kent sınırlarının oldukça genişlediğini fakat belediyenin olanaklarında buna denk bir büyümenin olmadığını söyleyen Edibe Şahin, ancak var olan imkanları en üst seviyede kullanarak hizmet üretmeye devam edeceklerini belirtti.'

Her yıl yaptıkları toplantılarla çalışmaları anlattıklarını ifade eden Belediye Başkanı Şahin; Demokratik katılımı, şeffaflığı ve hesap verebilirliği hayata geçirdiklerini söyledi.

Başkan Şahin’in konuşmasının ardından mahalle sakinleri görüş ve önerilerini dile getirdi.