Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, İlimiz ulusal ve yerel gazetecilerle Tunceli Şaroğlu Otelde tanışma toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıya Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Elif Polat, Tunceli Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Haydar Gözlü, Ulusal Ajans muhabirleri ve yerel basın temsilcileri katıldı.

    Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Tunceli’nin genel ve yerel yatırımlarla ilerlediğini, Tunceli'nin ilerleyen yıllarda çok daha farklı yerlerde olacağını bu anlamda Tunceli’de basının çok seslilik ve demokrasinin gelişmesi açısından çok farklı bir yeri olduğunu ve Yerel basını bu anlamda çok önemsediklerini, demokrasinin gelişmesiyle özgürleşmenin ancak güçlü bir basınla mümkün olacağını söyledi.

       İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Elif Polat ise, İldeki yerel ve ulusal basın temsilcileri ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek,  İldeki basın mensuplarının doğru ve tarafsız haber yapmaları konusunda gerekli katkının kendilerine sunulduğunu ifade etti.