Barışı temsilen Beyaz, Umudu ve Özgürlüğü temsilen Mavi şapka dağıtımı gerçekleştiren Toplumsal Barış için gençlik girişimi 1 Eylül Dünya Barış gününe kadar Barış için sosyal sorumluluk çalışmalarına devam edileceğini de belirtti.

Yeni Mahalle ve Rehabilitasyon merkezinde düzenlenen Şapka dağıtımına Toplumsal Barış için Gençlik Girişimi Eş Sözcüleri Eylem Çelik ve Ferhat Güven, Barış grubu üyeleri Delil Doğan Akgün, Baran Şimşek katıldı.

baris_ic-004.jpgŞapka dağıtımı hakkında konuşan Eş Sözcü Güven şunları ifade etti: “1 Eylül Dünya Barış Gününe kadar Barış için Barış Nöbeti tutuyoruz eylemselliği gerçekleştireceğimizi kamuoyuna duyurmuştuk. Bugün plan ve programlarımız içinde yer alan şapka dağıtımını gerçekleştirdik. Barışı temsilen Beyaz, Umut ve Özgürlüğü temsilen de şuana kadar Yeni Mahalle ve Rehabilitasyon merkezlerinde 50 Adet şapka dağıttık. Şapkalarımızla sokaklarda, caddelerde, meydanlarda dolaşarak bir kez daha renklerimizle savaşa hayır barışı haykır diyeceğiz. 1 Eylül Dünya Barış gününe kadar Seyit Rıza Parkı başta olmak üzere mahallelerde barış çalışmalarımız ve nöbetlerimiz devam edecek.”