İşletme aşamasına gelen Atık Su Arıtma Tesisi ön kabul işlemleri için Tunceli’ye gelen İller Bankası yetkilileri Belediye Başkanı Edibe Şahin'i makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Belediyede gerçekleşen ziyaret programına, İller Bankası Genel Müdürlüğü Heyet Başkanı Sevinç Demir, İller Bankası Elazığ Bölge Müdürü Selahattin Özsoy, Şube Müdürü Selami Öcal, İnşat Mühendisi Abdul Baki Yalın, Makine Mühendisi Orhan Yılmaz, Çevre Mühendisi Münevver Kılıçoğlu, Elektrik ve Elektronik Mühendisi Eray Güloğlu, İnşaat Mühendisi Mustafa Akbaş ve Yüklenici Firma olan Güven İnşaattan Serdar Kılıç katıldı.

aritma_ic.20121012183000.jpg

    Söz konusu ziyarete ilişkin bilgi veren iller bankası yetkilileri “Atıksu Arıtma Tesisinin işletmeye hazır olduğunu belirterek gerekli denetim ve kontrol işlemlerinin gerçekleştirildiğini, belirtilen eksiklikler tamamlandıktan sonra tesisin hizmete açılabileceğini" belirttiler.

Ziyarette, heyet, yapılan projenin genel işleyişi, altyapısı ve donanımlarını anlatan bir slayt gösterimi gerçekleştirerek Belediye Başkanı ve teknik personele bilgi verdi.

 

     Sunum sonrası Belediye Başkanı Edibe Şahin ve İller Bankası Heyeti Atıksu Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu. Ön kabul işlemleri tamamlanan tesisin 2 aylık bir deneme süresinden sonra devreye girmesi bekleniyor.