RADİKAL - Koluna 'Dersim 62' dövmesi yaptırdığı ve Alevi olduğu için Facebook'tan yapılan ırkçı saldırılara uğrayan Gençlerbirliği futbolcusu Deniz Naki, Facebook üzerinden IŞİD'i lanetledi. Bunun üzerine küfürlü yorumlara maruz kalan Naki şimdi de Ankara 'da saldırıya uğradı.

 

"DEFOLUP GİTMEMİ SÖYLEDİLER"

Alman Bild gazetesine konuşan futbolcu, "Pazar günü tatil günümüzdü. Yemek almaya gittiğim sırada üç kişi benim yolumu kesti. Bana defolup gitmemi söylediler. Kulübün benim gibilere ihtiyacı olmadığını söylediler. Bu bana yönelik ilk uyarıymış" şeklinde konuştu ve ardından dayak yediğini ve onu rahat bırakmaları için para bile verdiğini belirtti.

"ARTIK HİÇBİR ANLAMI YOK"

 

Dün sakatlanmış eli ve morarmış gözüyle Gençlerbirliği'nin menajeri Aykut ile görüşüp çözüm yolu aradığını belirten Naki, "Ankara'da kendi başıma dışarıya çıkamıyorum. Takım arkadaşlarım için de endişeliyim. Onların da başına bir şey geleceğinden korkuyorum. Burada olmamın artık hiç bir anlamı yok. Beynimde sürekli dönen bu hadise beni mahvediyor. Artık dayanamıyorum." dedi.

 

"BABAM 'HEMEN EVE DÖN' DEDİ"

 

"Ailem Düren'de yaşıyor, babam çok endişeli. Hemen uçağa binip eve dönmemi istiyor" diyerek konuşmasını sürdüren Naki, 11 Ekim'de de kış sezonunda Türkiye 'yi terkedip St. Pauli'ye dönmek istediğini beyan etmişti.

 

SÖZLEŞME FESHEDİLDİ

 

Paderborn'dan Gençlerbirliği'ne 200 bin Euroya transfer olan Nakİ'nin kontratı 2016 yılında bitecekti, ancak kulüp futbolcuyla anlaşarak sözleşmeyi karşılıklı feshetti.  Deniz Naki bu saldırının ardından Gençlerbirliği ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti. 25 yaşındaki Deniz Naki bu sezon ligde forma giydiği 5 resmi maçta gol atamadı.