Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya; Vali Yardımcısı Serdar Arslantaş, kaymakamlar Tunceli Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Tunç, İbrahim Kasun, İlçe ve belde belediye başkanları, yatırımcı kurumların bölge müdürleri ile il müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kurum amirleri ve basın mensupları katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Vali Osman Kaymak, “Bu gün ilimiz için yapılan yatırımları değerlendirmek, sorunları ve çözüm önerilerini ele almak, kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla bir araya geldik. Umarım devam eden süreçte koordinasyon ve iş birliği içinde yatırım ve projeleri beraber yürütürüz” dedi.

Açılış konuşmasından sonra, yatırımcı kurumların bölge ve İl Müdürleri yaptıkları sunumlarla, il genelinde devam eden projeler ile bitirilen ve hizmete sunulması düşünülen projeler hakkında bilgi sundu.

Toplantının sonunda konuşan Vali Osman Kaymak, “Daha iyi standartlarda bir yaşam koşulu ile halkımızı buluşturabilmemiz adına tüm kurumlarımızın koordineli bir şekilde işbirliği ile çalışarak gerekli planlama ve projeler ile çalışmalarımızı hızlandırmamız gerekmektedir. Devletimizin imkanları ve desteği ilimizin büyüyüp gelişmesi, vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm olmak adına her zaman yanımızdadır. Bunun için bizler bu imkanlar ve desteklemelerle her türlü sorun ve eksikliğe çözüm olma adına çalışarak vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşayabilmelerine zemin hazırlayacağız. Katılımlarınız ve çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.