Cengiz Plaza Spor Kulübün düzenlemiş olduğu Şehmuz Özer U16 turnuvası, 26.11.2017 tarihinde Ovacık Munzurspor’dan Yaren Anıl Tosun ile Gençlikspor’lu Simel Yüksel isimli iki genç kızın da aralarında bulunduğu 4 takım arasında karma yapılan müsabakanın ardından düzenlenen ödül töreniyle tamamlandı.

Şehmuz Özer U16 Turnuvasının bitimi nedeniyle Cengiz Plaza Spor Kulübü adına Necdet Cengiz tarafından açıklama yapıldı.

Cengiz açıklamasında şunları dile getirdi: “Ekim ayı içerisinde açmış olduğumuz şehmuz Özer U 16 gelişim turnuvamız; Ovacık Munzur spor, yeni Hozat spor, Burmageçitspor, Pınarlarspor, Dersim Akademi spor ve Cengiz Plaza spor kulüplerinden yaklaşık 150 sporcumuz, hocalarımız ve yöneticilerimizin katılımı ile geçtiğimiz Pazar günü sona ermiştir. Benim için şampiyon bütün takımlarımız oldu. Bir maçımızda ( hakemlerimizin affına sığınarak) verilmeyen penaltıda! devre arasında pozisyonun içerisindeki kardeşimize sordum penaltı mıydı diye, evet abi top ceza sahası içerisinde elime çarptı penaltıydı diye cevap verdi, başka bir maçta; maç 4-0 olunca sevinmeyen kardeşimiz ve yere düşen rakip sporcu için oğlum kardeşini kaldır diye seslenen hocamız!! Bunlar şu an aklıma gelen bir kaç yaşanmışlığımız.. İşte dedim bizim böyle karakterli gençlere ihtiyacımız var. Demek ki bu turnuva, rahmetli Şehmuz Özer kardeşimizin o dürüst ve karakterli sporcu duruşunun bizlere yansımasıyla amacına ulaştı dedim yanımdaki abilerime. Buradan bizleri bu anlamlı turnuvada yalnız bırakmayan; Başta babam Yusuf Cengiz’e, ağabeyim Hüseyin Cengiz’e, Sadettin Özer kardeşime, ailelerimize, katılımcı tüm küplerimize, Dersim Spor ve Dersim 62 Spor kulüp başkanlarımıza, eski ve yeni yöneticilerimize, hocalarımız ve futbolcularımıza, taraftar gruplarımıza, işadamlarımıza, il hakem heyetine ve büyük emek veren hakemlerimize, gençlik spor müdürümüz ve ekibine, basın çalışanlarımıza, Askf temsilciliğimize, Sağlık müdürlüğümüze ve buradan isimlerini sayamadığım tüm dostlarıma sonsuz teşekkürler. İyiki varsınız.”

Cengiz Plaza spor kulübünün güzel barış insanı Şehmuz Özer adını öne çıkartarak, çocuklarımızın geleceği ve gelişimi için düzenlemiş olduğu başarılı organizasyonundan dolayı, emeği geçenleri kutluyor, çocuklarımız adına yeni turnuvalar düzenlenmesini diliyor ve bekliyorum.

CENGİZ PLAZA SPOR KULÜBÜNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER

KENAN KANDİL