Siverek Belediye spor, lig maçlarını biri Çim olmak üzere, Birde Sentetik Sahası olan 3 bin kişi kapasiteli Firkan Tüysüz stadyumunda oynamaktadırlar.

Siverek Belediye Spor, 52 Yaşında Siverek doğumlu Teknik Direktörü Nurettin Boldo, Antrenörlük Hayatına 1997 - 1998 Yılında Siverek Gücü spor kulübünü 2. amatörden, 1. Amatöre Çıkararak Başladı.

13 yıldan beri Siverek Belediye sporu çalıştıran Nurettin Boldo, Kulübün başında teknik direktör olarak bulunduğu süre içinde 1. amatörde 7, Süper amatörde 1 şampiyonluğu olan Boldo'nun, 8 Şampiyonluğu vardı. 

Siverek Belediye spor 2016-2017 sezonunda, Şanlıurfa süper amatör ligini şampiyon olarak tamamladı. Oynadığı 20 maçta 17 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Attığı 56 gole karşılık, sadece 13 gol yemiş, 53 puanla şampiyon olmuştu.

Siverek Belediye spor üst sıraları zorlayan, BAL liginde şampiyonluğun sürpriz adaylarından Biridir. Şampiyonluk hedefi olan Siverek Belediye spor, transfer çalışmalarında bu doğrultuda Yapmıştır.

Transfer döneminde Bal ligi tecrübesi olan stoper mevkii'nde oynayan Mustafa Can Cap'ı Arabanspor'dan, Bal ligi tecrübesi olan Abidin Fikirli'yi Arabanspor'dan, Bal ligi tecrübesi olan genç kaleci Mehmet Oğuzcan'ı Şehit Kamil Bld. spor'dan, Bal ligi tecrübesi olan sağ açık mevkii’de oynayan Emre Yüce'yi Batman Bld. spor'dan, Bal ligi tecrübesi olan stoper mevkii’de oynayan Mustafa Kaynak'ı Kilis Bld. spor'dan, Forvet mevkii'de oynayan geçen yıl 20 golle gol kralı olan A.Kadir Özdemir'i Derikspor'dan, Bal ligi tecrübesi olan Sağ açık mevkii'nde oynayan Süleyman Can'ı Karaköprü Bld. spor'dan, Bal ligi tecrübesi olan defans mevkii’de oynayan Hakan Aslanpençe'yi Mersin BBB MESKİ spor'dan, orta sahada görev yapan Uğur Aydın Tunca'yı Altınovaspor'dan, transfer ederek kadrolarını güçlendirdiler.

İç transferde önemli oyuncularından, Siverek doğumlu yerli oyuncuları Mazlum Gürez, Fatih Sarıgöz, M.Sinan Aymelek, Ramazan Öz, Süleyman Akıncı, Mehmet Eski, süper Amatör ligde 18 gol atıp, gol kralı olan Vedat Erçin, İranlı Kalecileri SAEED SALARVAND’yla Yeniden Anlaşarak, iç transferi tamamladılar.

Siverek Belediye spor, İç transfer de 8, dış Transfer de İse 10 Oyuncu Transfer ederek sözleşme yaptı. Bu transferlerin ardından, son dakika transferleriyle, iki transfer daha yapan Siverek Belediye spor, Araban Bld spor’dan Deniz IŞIK ile Adıyaman 1954 takımından Bünyamin DEMİR ile Anlaşmaya varmıştır. Sakaryaspor altyapısında Yetişen Bünyamin Demir, PTT 1. ligde 14 Maça çıkmış, sırasıyla 2. Lig ve 3.ligde Forma giymiş, geçen Sezon BAL Ligi 2. grupta şampiyonluk yarışındaki Adıyaman 1954 Sporun formasını giyen Bünyamin Demir, Bundan Sonra Siverek Belediye spor için ter dökecek..

Transferi büyük ölçüde tamamlayan Siverek Belediyespor, 2017 - 2018 sezonu kamp çalışmalarını 04 Ağustos 2017 tarihinde hedef 3. lig diyerek açtı.

1. Dönem kamp çalışmalarına 13 Ağustos 2017 tarihinde kendi tesislerinde idman yaparak başladı.

Siverek Belediyespor kendi tesislerinde yaptığı kamp çalışmalarının ardından 21 Ağustos 2017 tarihinde Kızılcahamam'da kampa devam etti.

Kamp yaptığı Kızılcahamam'da, BAL ligi 5. Grup takımlarından Ceyhanspor’la oynadığı hazırlık 

maçında, karşılıklı atılan gollerle 1-1 lik skorla sonuçlanmış, Çubukspor ile yaptığı hazırlık maçında 0-0 berabere, Sakarya süper amatör takımlarından kirazca sporu, Emre Yüce’nin attığı 2 golle 2-1 yenmişti.

52 Yaşında Siverek doğumlu Teknik Direktörü Nurettin Boldo’yla anlaşan, iç ve dış transferlerde akılcı davranıp, transferler yapan Siverek Belediyespor, BAL ligi 2. grupta şampiyonluğun sürpriz adaylarından olup, Dersimspor’un rakiplerinden birisidir.

KENAN KANDİL