Oynadığı futbolla birçok takımın gözdesi haline gelen Mazlum Demir, 2016 yılında Altınorduspor’da teklif almış, Menemen Belediyespor kulübüyle, Altınordu spor kulübü arasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti.

Altınordu spor Genel Kaptanı Sedat Gündoğdu Mazlum Demir transferiyle ilgili 2016 yılında yaptığı açıklamada "Herkes için yararlı olacaktı. Altınordu, ilkeler ve prensiplerle yönetilen bir kurumdur. Menemen Belediyespor'un Mazlum Demir konusundaki tavrı, ne yazık ki bu prensiplerimizin dışında yer almaktadır ve bu nedenle bu oyuncunun transferinde vazgeçilmiştir. " şeklinde açıklama yaparak kamuoyuna duyurmuştu.

Ancak 2016 yılında Altınorduspor'la gerçekleşmeyen bu transfer, 2017 yılında AMEDSPOR'la gerçekleşmiştir.

AMEDSPOR Kulübü yaptığı açıklamada "Amedsporumuz son 8 yıldır Menemen Belediyespor’da oynamış başarılı sağbek oyuncusu 26 yaşındaki Dersim Mazgirtli Mazlum Demir ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kendisine ve camiamıza hayırlı olmasını dileriz.

1991 Dersim/Mazgirt doğumlu Mazlum Demir, futbol hayatına 2003 yılında Menemen Belediyespor alt yapısında başladı. 2003 yılından, 2017 yılına kadar aralıksız 14 yıl Menemen Belediyespor'da futbol oynayan Mazlum Demir, ilk transferini AMEDSPOR'la yaparak gerçekleştirmiştir.

Mazlum Demir, sağ bek, orta saha oyuncusudur.

Yeni transfer Mazlum Demir'in, AMEDSPOR'da başarılı bir sezon geçirmesini dileğiyle, transferin AMEDSPOR kulübüne hayırlı olmasını dilerim.

KENAN KANDİL