İZMİR (AA) - Çeşme'deki Çağla Kubat Windsurf Yelken Kulübü ile Medicana International İzmir Hastanesi arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Hastanede gerçekleşen imza töreninde konuşan Medicana International İzmir Hastanesi Genel Müdürü Ulvi Ünal, Medicana Çeşme'nin kısa bir süre sonra hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Ünal, Çeşme ve çevresinde yaz aylarında nüfusun 2 milyona yaklaştığını ifade ederek, "Çeşme'deki ihtiyaçtan yola çıkarak Medicana Çeşme'yi çok yakında açıyoruz. Güçlü bir kadro ile geliyoruz. 13 branşta hizmet vererek, ileri görüntüleme sistemleri de dahil olmak üzere Çeşme ve bölgesinin tüm ihtiyacını karşılayacağız." dedi.

Çağla Kubat'ın sporcu kişiliğinin ve Türkiye'yi dünyada nasıl tanıttığının herkes tarafından bilindiğini kaydeden Ünal, "Yetiştirdiği sporcuların uluslararası şampiyonalar kazanmasını, ülkemize altın madalya ile dönmelerini mutlulukla izliyoruz." diye konuştu.

Çağla Kubat ise rüzgar sörfünde sporcu sağlığının çok önemli olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Birçok milli sporcuyu kulübümüzde çalıştırıyoruz. Pek çok çocuğu ve yetişkinleri özellikle yaz aylarında bu sporla tanıştırıyoruz. Bütün bu çalışmaları yaparken sağlık sponsorumuzun Medicana olmasının, yarışlarımızda onların ambulansı ve sağlık görevlilerinin bulunmasının rahatlığı bizi daha güçlü yapacaktır.​​​​​​​"