İlimizde ilk defa düzenlenen organizasyonu takip eden Gençlik ve Spor Bakanlığı Uluslararası Organizasyonlar  Daire Başkanlığı Şube Müdürü Haydar Doğan,"Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Gelişmekte olan Spor Branşları Federasyon başkanlığı döneminde yapmış olduğumuz çalışmalarımızın bugün  ulusal ve uluslararası düzeyde ilimiz ve ülkemizde meyvelerini verdiğine tanık olmak şahsımı ziyadesiyle memnun etmiştir. İlimizde 8-13 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen Dünya Rafting Kupası organizasyonu, ilimiz ve ülkemiz için son derece önemli bir gelişmedir" dedi.

DOĞAN, "BU VE BENZERİ ORGANİZASYONLARIN DEVAMI SAĞLANMALI"

Düzenlenen organizasyonun ilin eşsiz coğrafyasının tanıtılması açısından bir fırsat olduğunu söyleyen Haydar Doğan, "Bu ve benzeri organizasyonların devamının sağlanması düzeyinde çalışmaların sürdürülmesi gerektiğine inanıyorum" diye konuştu.

Doğan, "Bu önemli organizasyonun, ilimizde düzenlenmesinde katkısı olan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın M. Muharrem Kasapoğlu'na, Spor Genel Müdürü Sayın Mehmet Baykan'a, Tunceli Valimiz Sayın Tuncay Sonel'e, Gelişmekte olan Spor Branşları Federasyon Başkanı Sayın Hasan Öztürk ve federasyon çalışanlarına, Rafting As Başkanı Sayın Fikret Yardımcı ve teknik ekibine, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Şefik Kara ve personeline destek ve katkı sunan tüm sivil toplum kurum ve kuruluşlarına şahsım adına teşekkür eder; şükranlarımı sunarım" şeklinde konuştu.