1985 Elazığ doğumlu olan Gökhan Zirekli, futbol hayatına 2002 yılında kaleci olarak Harput Sağlıkspor’da başladı. Burada bir yıl futbol oynadıktan sonra, Elazığspor’a transfer oldu. Yedi yıl Elazığspor’da futbol oynayan Gökhan, sırayla Ş.Urfa Belediyespor, Torbalıspor, Elazığ Belediyespor’da futbol oynadı.

Tecrübeli kaleci Gökhan 2012 ile 2014 yılları arasında Dersimspor kalesinde görev almıştı.

Dersimspor yönetimi, transfer haberini kendi haber siteleri olan Dersimspor org.sitesinde açıklayarak kamuoyuna duyurdu.

Dersimspor yönetimi yaptığı açıklamada: “2012/2013 sezonunda takımımızın formasını giyerek ve son olarak 2014/2015 Sezonunda takımımızın forması ile şampiyonluk yaşayan tecrübeli file bekçisi Gökhan Zirekli ile takımımız anlaşma sağlayarak renklerine bağladı. Geçtiğimiz sezon 3.Lig temsilcisi Elaziz Belediyespor'un formasını giyen 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu ile yoğun görüşmelerin ardından anlaşma sağlandı. Dersim'in Ovacık ilçesinden olan futbolcu, profesyonelliğe adım attığı Elazığspor ile daha sonra Şanlıurfa Belediyespor, Torbalıspor,Dersimspor ve Elazığ Belediyespor ile sürdürdü” ifadelerini kullandı.

Kenan KANDİL