Berkay Özel, yeterli derecede destek olmamasına rağmen, tek başına mücadele ederek idmanlarını devam ettirmiş, kendi mücadelesiyle A takımına kadar yükselmiştir.

 2015-2016 yılında kadroya girmemesi bile, kendisini bu mücadelede alıkoymayarak, bütün olanaksızlıklara rağmen mücadelesine tek başına devam etmiştir. Vermiş olduğu bu mücadelenin sonunda 2016-2017 yılında A takım kadrosuna kadar yükselmiş, ancak tecrübesiz ve deneyimsiz olması nedeniyle kadroya girememişti.

Berkay Özel kadroya girmemesine rağmen, alt yapıdan bugüne kadar kendisine yardımcı hocalık yapan, Doğan Pekur hocasının desteğiyle çalışmalarına tek başına devam ederek, mücadelesinde vazgeçmemiştir.

Berkay Özel'in tek başına vermiş olduğu bu mücadele sonunda, Dersimspor Başkanı Murat Aran, kendisyle bir görüşme gerçekleştirmiş, bu yıl kendisini kadroda tutacağını söyleyerek, eksiklerini bir an önce kapatması tavsiyesinde bulunarak, çok çalışmasını söylemiştir.

Berkay Özel, Dersimspor kadrosunda olmadığı günlerde, Dersim'de oynan maçlarda, takımını tribünlerde yalnız bırakmayarak destek olmuştur.

Berkay Özel, en son Dersimspor-Çatalcaspor Maçında forma şansı bulmuştu.

1999 Mersin Doğumlu Berkay Özel, futbol hayatına 2015 yılında Yeşil Munzur Polis Gücüspor'da başladı.

Genç futbolcu Berkay Özel, sırasıyla Yeşil Munzur Polis Gücüspor, Dersimspor'da futbol oynadı.

Berkay Özel hırslı özellikleri olan, sağ bek mevki oyuncusudur.

Berkay Özel'e, yeni sezonda Dersimspor'da başarılar dilerim.

KENAN KANDİL

berkay-3.jpg