Teknik Direktör Hakan Çimen Dersim halkının ve Dersimspor taraftarlarının büyüklüğünü  duyduğum gibi Kırıkhanspor'da Teknik direktör olarak çıktığım Dersimspor - Kırıkhanspor maçında da gördüm. 

Bu karşılaşmada taraftar grupları Teknik Direktör Hakan Çimen'e takım ile ilgili sorular sorarak takımın gidişatı hakkında bilgiler aldılar.

Taraftarların ilk sorduğu soru : Takım kümeye düşermi sorusuydu ? 

Teknik Direktör Hakan Çimen kendinden emin bir şekilde rahat bir şekilde cevap vererek "kesinlikle Dersimspor lig'den düşmeyecek" diyerek  taraftarları rahatlatmış oldu.

Taraftarlar Teknik direktör Hakan Çimen'e sorduğu sorular arasında yenilgilerimiz genellikle maçın ikinci yarısında 70 dakikadan gelen gollerden sonra yenilgiler olmuştur. Bunun nedeni nedir diye sorular sordular ?

Teknik direktör verdiği cevapta : bu durumu ve takımın sorunlarını biliyorum takım gol atmadığı gibi goller yiyor. Yediği gollerin çoğunluğu duran toplarda yiyilen goller olduğu bunu Çanakkale Dardanelspor - Dersimspor maçında gördük. 2 golde duran toplardan yiyilen basit gollerden olmuştur. Basit goller yediğimiz gibi golde atamıyoruz. diyerek cevap verdi.

Taraftarlar sorduğu sorulardan biride takım neden galip gelemiyor sorusuna : öncelikli olarak Rakip kaleye şut atma oranımız düşük, öncelikle bu sorunu çözecegiz, Bunu Çanakkale Dardanelspor maçında da gördük. Rakip kaleye şut atma oranımız düşük ve gol yollarında sorunun ne olduğunu biliyorum sorunu takımla birlikte çözeceğiz diyerek cevapladı.

Taraftarların transfer yapılacak mı sorusuna ? net cevap vermeyerek 2 veya 4 olabilir şeklinde cevap verdi. Ayrıca takımda önemli oyuncularından Caner'in sakat olması Dersimspor'un en önemli eksikliğinde biri olduğunu söyledi.

Teknik Direktör Hakan Çimen son sözleri  hedef olarak " Yeşil Bursa ve Çatalca " maçı olduğunu belirterek burdan mutlaka galibiyet çıkmarmamız gerektiğini söyleyerek Dersimspor taraftarlarının içerdeki ve dışardaki maçlarda taraftarların takımı desteklemeye devam etmelerini istedi.

Son olarak söylediği söz :

DERSİMSPOR KÜMEYE DÜŞMEYECEK DEDİ.

Kenan Kandil.