Dersimspor’un Şehit Kamil Belediye spor hazırlıkları devam ederken, Burhan, Ayhan inşaat mimarlık şirketinden Burhan Kılınç idman sahasında futbolcuları ziyaret ederek tatlı ikramında bulunarak takıma destek verdi.

Dersimspor’un diğer konukları ise çocuklar oldu. Dersimli çocuklar idman sahasına gelip, idmanı izledikten sonra futbolcularla anı fotoğrafları çektirdiler.

Dersimspor teknik direktörü Bülent Güllü Pazar günü oynayacakları Şehit Kamil Belediye spor maçı hakkında verdiği bilgilerde; Şehit Kamil Belediyespor grubun güçlü ve zorlu rakiplerinden biri olduğunu ve aldığı sonuçlara bakıldığında, ligin en az gol atan ve en az gol yiyen takımlarından olduğunu söyledi.

Güllü; “Pazar günü oynayacağımız bu zorlu karşılaşmada mutlak suretle kazanmak zorunda olduğumuzun bilicindeyiz. Futbolcularım da bu bilinçle oynayarak Dersim’e kazanarak döneceklerdir” dedi.

Şehit Kamil Belediye spor grubunda oynadığı 6 müsabakada 1 galibiyet, 4 beraberlik, 1 yenilgi ve 7 puanla ligin 7.sırasında yer alıyor. Takım attığı 2 gole karşılık kalesinde 3 gol gördü.

KENAN KANDİL